Header image
Home Conditii legale

Conditii legale

Email Imprimare PDF

Conditii de utilizare ale site-ului Vacea-infoturism.ro

Acest contract se aplica tuturor utilizatorilor site-ului Vacea-infoturism.ro, serviciilor si continutului acestora.

 

Inregistrare

Pentru utilizarea serviciilor oferite de site-ul vacea-infoturism.ro, va obligati sa:

- furnizati date exacte si complete despre dumneavoastra conform formularului 
de inregistrare al site-ului

- mentineti si revizuiti in permanenta datele de inregistrare pentru a fi exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, vacea-infoturism.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

 

Utilizarea site-ului

Site-ul vacea-infoturism.ro poate fi folosit numai in scopuri legale de persoane care cauta un loc de munca sau informatii referitoare la cariera si de firme care cauta sa angajeze personal. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati/puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de catre vacea-infoturism.ro.

 

Va obligati sa NU faceti urmatoarele lucruri:

- sa publicati material fara drept de autor

- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

- sa incarcati, postati, difuzati sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

Vacea-infoturism.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

 

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca vacea-infoturism.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. Vacea-infoturism.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. Vacea-infoturism.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre vacea-infoturism.ro sau de catre un tert implicat.

 

Securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Sunteti raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati vacea-infoturism.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Vacea-infoturism.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs. Vacea-infoturism.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor. Vacea-infoturism.ro nu va plati despagubiri pentru nici un fel de actiune rezultata din stergerea contului.

 

Utilizarea materialelor

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea vacea-infoturism.ro. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

 

 

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site

Vacea-infoturism.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti. Transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati vacea-infoturism.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener vacea-infoturism.ro.

 

Responsabilitatile Vacea-infoturism.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, vacea-infoturism.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Vacea-infoturism.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele dintre utilizatorii site-ului.

Vacea-infoturism.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site.

 

Limitarea responsabilitatii

Sunteti de acord ca site-ul vacea-infoturism.ro nu va fi raspunzatoar pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului vacea-infoturism.ro;

- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

- declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului vacea-infoturism.ro;

- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Generalitati

Conditiile de utilizare constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si vacea-infoturism.ro in privinta utilizarii site-ului vacea-infoturism.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si vacea-infoturism.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului vacea-infoturism.ro, avand intaietate in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si vacea-infoturism.ro.


Ultima actualizare în Vineri, 07 Ianuarie 2011 10:50  
  REGIO Logotip

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi

www.fonduri-ue.ro


spacer-1

Adresa paginii de web a programului
www.inforegio.ro

spacer-2Ro
En
Fr

Motor de cautare

Accesibilitate

Calendar

Iulie 2024
L M Mi J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Număr afişări conţinut : 817967

Regio - Programul Operational Regional   Sud-Vest Oltenia
space-bottomCopyright 2016 I valcea-infoturism.ro I Toate drepturile rezervate Cosiliului Judetean Valcea
Acasa l Harta site l Intrebari frecvente l Copyright l Ajutor l Contact l Conditii legale